Contact

Anda boleh menghubungi taukeseliparjepun untuk membuat tempahan secara sikit2 atau pukal

email : taukeseliparjepun@gmail.com
call/sms : 0126929672
YM : borb_hyze

Untuk tempahan melalui Online.

1. shipping cost akan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli
1 pasang = rm3
2 pasang = rm5
3 pasang = rm7
4 pasang = rm9
2. hendaklah menempah melalui SUBMIT COMMENT(sertakan email anda) atau email ker taukeseliparjepun@gmail.com
3. Segala urusan adalah melalui email.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

38 Responses to “Contact”

RSS Feed for Selipar Jepun Comments RSS Feed

akum bro..nice business oppurtunity…anyway kalau beli secara pukal berapa had minimanya dan bagaimana pula dengan harganya..adakah samas seperti yang tertera di di katalog? thanks..

saya dah anta email kat you AZMI..terima kasih yer

AKU NAK SEPASANG ticket WARNA KELABU BUKAN UNTUK AWEK PUNYA SAIZ 11 SETENGAH KLU ADA SAIZ 12 LG BAGUS..

assalamaualiku….
saya mcm azmi punya pertanyaan tu la, nak beli
banyak mcm mana gan harganya.

bro .aku nak borong la selipar.harga borong mcm mne.kdai dkt mne

cmne nk beli nie ekh??

Salam
Tauke selipar jepun
Saya saiful dari kajang tel 017 8897199,
Saya berminat utk buat tempahan pukal utk projek hari raya tetapi saya berminat utk buat cetakan jenama saya sendiri.

ADAKAH TAUKE SELIPAR JEPUN MENERIMA
TEMPAHAN COSTUM SELIPAR DESIGN SENDIRI?

A.S.A.P

nok beli slipar jepun ni…..lembut ke x slipar jepun tu??yg warna koko,bawah sekali,kiri…berdasarkan katalog..

d mane tempat nyerr

saya berminat dgn business ni..boleh tak awak
email kat saya secara detail harga nak beli
secara pukal..saya tinggal di kedah.

ble tak awak hntr pic design selipar terbaru, saya nak beli dgn hrga borong..

Salam…saya berminat nk buat bisnes ni.tlng email mklumat tntang harga dan sebagainya..terima kasih.

sy nak tempah selipar hawaiian style warne merah saiz 7.

salam,boleh bg quotation utk belian pukal..
kalau beli secara pukal berapa had minimanya dan bagaimana pula dengan harganya..
[penghantaran lak camne,,gua punya shop kt kedah mai

Salam .
Saya tengok dari web ni pun rasa web ni dah lama ditubuhkan . Dan saya nak tanya ada lagi sandal quicksilver punya, saiz lain ada ? kalau ada saya nak beli :)

saya berminat dgn business ni..boleh tak email secara detail harga borong dan kuantiti borong ke zarithfather@gmail.com

xde k pttern flipper yg len ?

bleh bg info lanjut.. sya nak berniaga bazar ramadhan.. akan beli secara pukal.. tlg emel pada sy.. brotherbikerz@yahoo.com

bro … walaupn ak mcm da lmbat .. tp ade lagi x stock ?
ak nk cari FLIPPER

email saya … ynagato@rocketmail.com

Assalam. Ada stock untuk slipper Jepun warna BIRU sahaja size 7 = 40psg size 8 = 10 psg. Tolong beri jawapan secepat mungkin.

Terima kasih.

Halipah

Salam…kalau beli banyak boleh dpt harga murah ke?

nak seliper mixstar kaler pink size 5…sepasang jer..email asap

Salam tuan..nice business oppurtunity…anyway kalau beli secara pukal berapa had minimanya dan bagaimana pula dengan harganya..adakah samas seperti yang tertera di di katalog? lokasi pula d mana?.. thanks..
(soalan sma dgn azmi).
email saya fendyboy09@gmail.com

salam..kalau nak beli borong untuk niaga mcmmana harganya? boleh pilih saiz ke? penghantaran pula mcmmana? email saya cba7758@yahoo.com.my

saya berminat membeli selipar plz email sy nanactf@yahoo.com.my

saya berminat…boleh email kan gmbar2 selipar jepun ni x??……

Sy nk buat design sndri,so mcm mne ye

Sye nk tgk design selipar . Klo ade kdai bgthu .

mcm mana nak buat tempahan?

salam… kalo nk selipar cod area mana?? bg no fon

Askum send ketelok KT Saya berminat utk tmbah barang koleksi Kedai Saya…. Email kat sini k.. dhijau43@gmail.com

Nk tnya…kedai borong ni kt mane? Cara pembelian pula mcmane….

Tlg email pricelist hrga pukal sb sy nk bt niaga..damascusyt.yahoo.com @0136871180 wan

salam.. Email kan hrga pukal sb sy nk bt niaga.. 0196047893.. amad_akram91@yahoo.com

I nak beli selipar dlm kuantiti yang banyak….. boleh bagi gambar selipar yang you ada di email i….tq

Bro nak tanya barang leh amik kat mana?

saya berminat berniaga selipar ni..tolong bg detail produk..


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: