Catalogue Selipar Jepun

Ingat nak letak sumer jenis slipar jepun yg saya ada…..tapi kene amik gambar dulu setiap selipar2…pastuh edit sket..kecikkan sket size gambar tuh..sebab mmg site nie limited sampai 50mb jer..tuh yang tak syok..
paper pun..tunggu erk kawan2..
(ayat sebelum nie)

Ha..dah ader pun sample2 slipper yang akan anda usha2 dan tengok2…check it out dude!!(2jan2007-125pm)

References : Size selipar Jepun nie adalah berlainan dengan size utk UK and US(normal)
size 9 & 9 1/2(ticket,flipper,peek&quicksilver) = size 5 – 6 (normal)
siz6e 10 & 101/2(ticket,flipper,peek&quicksilver) = size 7 and 7 1/2(normal)
size 11 & 11 1/2(ticket,flipper,peek&quicksilver) = size 8 – 9(normal)
size 10 & 101/2(ticket,flipper,peek&quicksilver) = size 7 and 7 1/2(normal)

MIXSTER – Span yang lembut (Kompem Puas Ati)

monyet.jpg

TICKET for Awek2

ticket_female.jpg

FLIPPER & QUICKSILVER

slipper_quickflipper.jpg

HOT SELIPAR JEPUN AMONG TEENAGERS

slipper_ticket.jpg

HAWAIIAN STYLE

slipper_peek.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

80 Responses to “Catalogue Selipar Jepun”

RSS Feed for Selipar Jepun Comments RSS Feed

dol..quicksilver satu saiz lapan..hawai kaler merah satu saiz 6..duit karang aku bankin..

dol..kalau ada pattern lain ko letak skali..org dah tanya design laen..

wokeh..aku dah dpt sms ko tuh..stok kene check..
patern lain akan diupdate dari masa ke semasa!!

kat JB takde agen ke nak beli?

Kyriena..You boleh beli Tru Online..Sy boleh postkan kalu berminat

siapa empunya nih..mau diberi num kontek lu
ngak..aku lagi mau hubungi nih

DINA
anda boleh ke page contact untuk menghubungi sy..baru jer create page tuh..

saya nak keje!

Wah, mcm bagus je bisnes nih. Akak tiba2 mcm
minat pulak nak try bisnes slipar jepun ni.
x penah terpikir nak jual selipar, tapi bila
dah baca cerita u ni, akak rasa mcm nak try la.
Boleh bagi detail mcm mana klu nak beli banyak

Kak Noreen. sy dah email details kat you..check it out

Saya pun tengok mcm bagus jugak bisnes nih. Macam akak tu jugak la, tiba2 mcm
minat pulak nak try bisnes slipar jepun ni. Macam akak tu jugak la, x penah terpikir nak jual selipar, tapi bila
dah baca cerita u ni, macam akak tu jugak la, rasa mcm nak try la. Lokasi saya IPOH.
Boleh bagi detail mcm mana klu nak jadi dealer@ yang sewaktu dgn nya

slyamir,
Saya dah email kat you..anything, pls let me know okay!
Thanks

mcm best jew bisnes slipar jepun ne…leh aku join x?n way aku nak tempah satu quicksilver saiz 9 satu…hurm..boxer pun ko jual ek?aku nak 3 kaler laen2..nway hope one day aku dpt biz mcm ko…leh join ko x ne?

i dah email kat you kordi..check your email erk

haizam dei…mane yg ade stok lg ni? kang beriya2 aku dok order takde stok pulak..
tima kacihh

yang mana satu hang mau??habaq mai… :)

wes..aku dah dapat dah sliper yang ko pos..tq..nanti kalau budak opis aku oder aku bgtau kay..

wokeh muslin..terima kasih yer..rajin2 la beli lagi erk..huhuh

nak order jgak.. yg maner cantek eh antara hawaiii tu??

BRO…. ader selipar baru x???

camner nak dptkan selipar nie?kena online je ke?kalu pegi tempat anda tak bleh ke?

ai.aku berminat dgn design selipar ni .aku rasa nak beli borong la.bole x kci detail tentg selipar.kedai kat mane.harga.sapa yg patut dihubungi

hai…org dari east malaysia boleh beli ka?

sy nk dpatkn lebih info pasal seliper, mayb angkat bundle kot. list herge bundle cmna. tollong k

salam, nak tanya sama ada selipar jepun masih di jual lagi?
Bagaimana harga untuk stokis?

ni jual borong x.. n brp harga jika beli borong

ni smua model lamakan..skg byk model2 br xkan ko xder
cr2 lerr..nnt boleh aku order dgn ko jer..

nak tanya… harga borong berapa? Boleh bagi detail x tentang selipar ni.. TQ

salam….mmm kalo sy nk kalo i nk niaga gak selipar jepun nie…leh beli borong x dgn u?harga leh runding lg kan?..sue,kb..

macam mne nk dapatkan selipar nie??
hntar by pos or walk in at your shop??

Bro,quiksilver ade lagi tak?

bro,hawai style kaler hitam 2 ade g x??

hye…mintk hantar ctalog design baru kt email sy… harge skali tau…. da….

hi…sya berminat jugaklh nk join biz selipar jepun ni…

send catalogue baru keEmail saya. TQ

err ,kalau dekat shopping complex ,
flipper nie ada kat mana ya??

cantik la yg ticket nya tu..leh x sendkan kat email detail mcm mana klu nak beli banyak..

thank you!=)

kalau saya nak beli selipar kaler hitam pic polo 69 itu….mcm mana??

brpa modal nk bt bz ni…n mcm mn nk oder cr borong…

nak beli yang hawaiian style warne merah 1.klu nk beli borong @ jadi dealer cmner erk

saya ingin membeli secara sedikit2,adakah harga sama seperti yang tertera atau lebih murah?

hai.. salam bleh u email kat saya kalu nak buat jual selipar ni.. kos to be a dealer… stok camna konsisten ke tak dan yang paling penting nak amik kat mana

salam.. saya nak order selipar quicksilver(rm 8.90) 2 pcs. macam mane dgn saiznyer?

SALAM 1 MALAYSIA.

sya berminat dengan design selipar ni…ble bagi details selengkapnya klu saya nak beli borong untuk kedai saya.

TQ..

hai/assalamualaikum…saya iza…blh tak klau saya nak tahu jika saya ingin mengambil selipar jepun dengan harga borong…i mean i nak jual/meniaga

dekat blah penang mana nk cari pemborong selipar nie? tlg emeil kt saya alamat. terima kasih

Saya berminat utk mnjd dealer..guane?

Yaallah…tak dan bace ape2 terdelete email..tolong anta balik..sorry n tq..:)

bro … walaupn ak mcm da lmbat .. tp ade lagi x stock ?
ak nk cari FLIPPER

bro.. nk tnye sket, yg flipper design biase pnye n slim xde ke?

hai any1 love toms shoes ? http://www.facebook.com/frchinta

hi saya nak cari yang plain pattern ade tak?

salam
bro…nk ty harga skali ngn shipping kos utk quiksilver tu brpe klu bli borong.lps tu ad byk ag x design quik n dolpin tu…seriously interesting….tq

nk tanya harga sepasang quiksilver size 8 dgn pos skali?

yang ticket tu tak ade saiz 4 ea?

nak catalog..nak sgt beli seliper mixstar..email details ek

price murah lagi kalau beli banyak? yg harga 6.90 tu boleh murah lagi kalau beli 10 ke atas? ni untuk bisnes…

Sy berminat dgn bisnes ni mcm mne klu sy nk bli borong ye…expecially sy mau design flipper…tq

SAYA BERKENAN DENGAN SELIPAR PINK LIOS DAN QIUCKSELIVER ….EMAIL ME KAT MANE NAK JUMPE …..mrwar5669@gmail.com

Saya minat untuk beli borong…email saya best price. Terima kasih

saya berminat nak beli borong..sila emaikan best price.terima kasih

design paling baru…

salam sy br nk start wt business selipar jepun….sbb sy pon suke pki…ihihihhihi…tp mcm ne nk dpt stock n hrge die yea…?tq

e mail sy atie_malek@yahoo.com utk belian borong…thanks,..

berminat gak..cntik2 design..email plz..

sy pngedar kasut slipper jnama papilo..bolh tgk2 blog sy lu k..papilostyle.blogspot.com..hrga istmwa akn dbri..

send katalog

bro blog ni aktif lg ke,sy berminat nk beli borong.cmne nk contact?email sy dark_cem@yahoo.com

masih ble order ke ni???

saya nak order byk utk biz??ble kn….

hye..ade srock lagi x???size 4 ader x???hehehe…n klau order,brapa hari sampai???

saya nak tau u jual kat mana??? Untuk wholesale macam mana awak jual

bro bole tak tlg emailkn details harga borong utk selipar jenis flipper dan ticket di ahmizea@yahoo.com..sy tsgt bminat,tq..

salam ..saya nk place order utk 100 pasang..(hawaiian style) blh bg best price x.. TQ

[…] Buatkan corak seindah yang mungkin supaya pencuri tergoda melihatnya. Jika anda begitu sayangkan selipar anda, ukirlah dengan sebesar-besarnya, itulah nasihat terbaik dari […]

macama nak contact

Bro .. Sy berminat dgn selipar jepun ni..
Ape2 whatsapp sy yer
0179588070

Assalam bro sy brminat nk borong sliper bro utk niaga,blh bg price list x?n ada kedai ke,kot blh lebih mmudahkn urusan..pape pn cntact sy 0136871180 wan

Saya baru nak memulakan perniagaan kecil-kecillan, saya berminat nak menjual produk ni. hubungi saya segera. Email : haniza2012@yahoo.com. tk.


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: